Vilken reglering omfattas mitt konto av?

Du kan kontrollera vilka av eToros företagsenheter som ditt konto är registrerat hos, och vilken enhet som reglerar det genom att klicka här eller följa dessa steg:

1. Gå in på ditt eToro-konto.
  2. Klicka på Inställningar ⚙️ i menyn till vänster.
  3. Klicka på ditt användarnamn högst upp för att gå till dina profilinställningar.
  4. Kontrollera din eToro-enhet och reglering längst ner.

Ditt konto tilldelas en eToro-enhet och regleras av denna enhet så fort du gör din första insättning i enlighet med de Villkor och regler som du godkände vid registreringen.