Hoe kan ik mijn e-mailadres verifiëren?

Als je de verificatiestap voor je e-mail direct na het aanmaken van je account hebt overgeslagen, dan moet je je e-mailadres verifiëren om je account te beschermen.

1. Ga hier naar Instellingen of betreed je eToro-account en klik op Instellingen, vervolgens Account.
  2. Klik onder Gebruikersreferenties op de knop 'Verifiëren' naast je e-mailadres.
  3. Controleer de inbox van je e-mail. Je zult een e-mail zien van no-reply@connect.etoro.com.
  4. Klik op de knop 'Nu verifiëren'.
  5. Je wordt doorgestuurd naar het eToro-platform en krijgt een bevestigingsbericht te zien.

Kun je je e-mailadres niet verifiëren? Klik hier om contact op te nemen met de klantenservice.