Waarom kan ik mijn telefoonnummer niet verifiëren?

Om je telefoonnummer te verifiëren moet je controleren of het mobiele telefoonnummer geldig is dat je ingevoerd hebt in het online formulier.

Als je deze stap niet kan voltooien, zorg er dan voor dat:

• Het telefoonnummer geen speciale tekens, geen spaties en geen landcode heeft.

• Het telefoonnummer niet gebruikt wordt in een ander open beleggingsaccount bij eToro.

In dit geval moet je een ander telefoonnummer invoeren.

• Het telefoonnummer sms-berichten kan ontvangen.

Op het scherm voor de verificatiecode kun je opnieuw naar de code vragen.

• Als je geen sms-bericht ontvangt, tik dan op ‘Sms opnieuw versturen’.
  • Als je een telefoonsignaal hebt en de sms niet ontvangt, vraag dan om te bellen door op ‘Bel mij’ te tikken.

Kun je je telefoonnummer nog steeds niet verifiëren? Klik hier om contact op te nemen met de klantenservice.