Hoe verifieer ik mijn telefoonnummer?

Telefoonverificatie maakt deel uit van het verplichte proces voor accountverificatie bij eToro. Voer deze hier in of kies een van de volgende opties om je telefoonnummer op je eToro-beleggingsaccount te verifiëren:

Vanaf de startpagina

1. Klik op 'Verifiëren' in de hoofdbanner op het startscherm
  2. Voer een geldig mobiel telefoonnummer in en klik op 'Sms versturen'.
  3. Typ de sms-code in die je op je telefoon hebt ontvangen.
  4. Klik op 'Verifiëren' en controleer de groene banner onderaan om te bevestigen dat je telefoon geverifieerd is.

Vanaf Instellingen

1. Ga naar Accountinstellingen (of betreed je eToro-account in en klik op Instellingen ⚙️ in het linkermenu, klik vervolgens op Account).
  2. Klik onder Gebruikersreferenties op de knop 'Toevoegen' naast je telefoonnummer.
  3. Voer een geldig mobiel telefoonnummer in en klik op 'Doorgaan'.
  4. Typ de sms-code in die je op je telefoon hebt ontvangen.
  5. Klik op 'Verifiëren' en controleer de groene banner onderaan om te bevestigen dat je telefoon geverifieerd is.

Kun je je telefoonnummer niet verifiëren? Klik hier om contact op te nemen met de klantenservice.