Help Center Min konto
Må jeg å betale skatt på handlene mine? Hva er eToros kontoutskrift? Hvilke gebyrer og provisjoner har eToro? Hvordan stenger jeg eToro-kontoen min? Hvilken regulering er kontoen min underlagt? Hvordan bytter jeg passord? Hvor gammel må jeg være å handle på eToro? Hvordan kan jeg kontakte eToro? Hva trenger jeg for å starte hos eToro? Hvordan endrer jeg kontoopplysningene mine? Hvor holder eToro til? Kan jeg ha mer enn én eToro-konto? Åpning av konto Hvorfor mottar jeg ikke SMS-koden for å logge inn? (2FA) Hvordan aktiverer jeg 2FA på kontoen min? Kan jeg bytte brukernavn? Hvor kan jeg se investeringshistorikken på nettversjonen av eToro? Hva skjer hvis jeg ikke logger på eToro-investeringskontoen min? Hvordan kan jeg verifisere e-postadressen min? Hva er inntektsrapporter? Hva er nyhetsstrømmen? Hvordan gjør jeg kontoen min privat? Hvor oppbevarer eToro pengene mine? Kan jeg overføre handlene mine til en annen megler? Hvordan bytter jeg den registrerte e-postadressen min? Hvor finner jeg vilkårene? Hva er eToro Club? Hva skal jeg gjøre hvis kontoen min er låst? Er eToro regulert? Godtar eToro kunder fra USA? Hvorfor bør jeg holde 2FA aktiv på kontoen min? Hvordan aktiverer jeg biometrisk autentisering på kontoen min? Hva er biometrisk autentisering (Face/Touch ID)? Hvordan åpner jeg en eToro-konto? Hva skjer med en eToro-konto etter at en investor går bort? Kan jeg gjenåpne en eToro-konto jeg har lukket? Hvordan logger jeg ut av kontoen? Hvordan ser jeg investeringshistorikken min i eToro-mobilappen? Hvordan endrer jeg det registrerte telefonnummeret mitt? Hvordan kan jeg sikre kontoen min ytterligere? Er pengene mine trygge hos eToro? Hvordan legger jeg til penger på den virtuelle kontoen min? Hvor kan jeg finne posisjons-ID-en min? Hva er det maksimale antallet åpne handler jeg kan ha på kontoen min? Hva er eToros kredittvilkår? Hvor mange følgere har jeg? Hvordan kan jeg melde meg av mailinglisten deres? Hvordan kan jeg sende inn en klage? Hvordan kan jeg få daglige markedsoppdateringer? Tilbyr eToro islamske kontoer? Har eToro en Android-app? Hvordan bytter jeg språk på plattformen?