Hvordan angir jeg prisvarsler?

Du kan legge til aktiva i overvåkningslisten for å få verdifulle sanntidsdata om aktiva du følger. Du kan velge å få prisvarsel når et aktivum på overvåkningslisten din viser volatilitet.

Klikk på overvåkningslisten din og deretter på tannhjulet øverst til høyre på skjermen. Velg Angi prisvarsler via menyen.

Deretter klikker du på bjellesymbolet ved siden av et instrument i overvåkningslisten din for å angi et prisvarsel.

Velg en pris eller en prosentvis endring for når instrumentet skal utløse et varsel, og klikk på Opprett varsel. Klikk på FERDIG når du har angitt alle prisvarslene dine.

Du mottar et varsel når instrumentet når den valgte prisen eller prosentvise endringen.