Hvordan angir jeg Take Profit?

En Take Profit (TP) er obligatorisk for alle posisjoner, unntatt KJØP-posisjoner uten giring.

I dette eksempelet investerer vi $ 1000 i en KJØP-posisjon for Gold (gull). Det betyr at vi forventer at Gold skal stige i verdi.

1. Klikk på TAKE PROFIT for å angi din TP i form av en bestemt kurs i markedet. Skriv inn en kurs eller bruk knappene + og – for å justere TP ett pip av gangen. I dette eksempelet er TP angitt med en kurs på 2635,23. Så hvis kursen stiger til 2635,23, utløses Take Profit, og posisjonen lukkes automatisk.
  2. Du kan også trykke på BELØP-knappen for å vise og angi TP som et pengebeløp. I dette eksempelet tilsvarer en TP-kurs på 2635,23 et beløp på $ 500, som betyr at Take Profit utløses og lukker posisjonen automatisk hvis handelen tjener $ 500.
  3. Siden dette er en KJØP-posisjon uten giring, har du muligheten til å klikke på Ingen TP for å fjerne Take Profit helt.

Du kan når som helst justere Take Profit så lenge handelen er åpen. For å gjøre dette følger du disse trinnene:

• Klikk på den aktuelle handelen i porteføljen din for å åpne Rediger handel-vinduet.
  • Klikk på TAKE PROFIT. Hvis det ikke er angitt noen Take Profit, og du ønsker å angi en, kan du klikke på Angi TP.
  • Juster innstillingen for Take Profit.
  • Klikk på Oppdater for å lagre endringen.