Hva eier jeg når jeg kjøper aksjer på eToro?

Når du åpner en KJØP-posisjon (lang) uten giring på en aksje, innebærer det at du investerer i det underliggende aktivumet, og aksjen kjøpes i ditt navn. Dette gjelder også for brøkdeler av aksjer: På eToro kan du for eksempel investere så lite som $ 50 for å kjøpe en del av en aksje som koster $ 1000 per enhet.

Når du åpner en KJØP-posisjon (lang) uten giring på en askje, betaler du null kommisjon* — ingen påslag, intet engangsgebyr, intet administrasjonsgebyr.

eToro tilbyr også flere funksjoner ved hjelp av CFD-handel. Med CFD-er kan du åpne SALG-posisjoner (kort) og bruke giring. Husk at hvis du eier aksje-CFD-er, eier du ikke selve aksjen. Alle CFD-handler merkes som «CFD» i handelslinjen.

eToros investeringsplattform er ikke en børs eller et marked.  Dette betyr at du kan KJØPE eller SELGE aksjer innenfor eToros investeringsplattform, men det er ikke mulig å flytte åpne posisjoner fra eToro-kontoen din til en annen megler eller person.   Derimot kan du lukke posisjonene og ta ut pengene dine om du skulle ønske det.  Hvis du åpner en aksjeposisjon på eToro-investeringsplattformen vil eToro holde aksjene på dine vegne i en segregert samlekonto.  Dersom selskapet utsteder utbytte, vil saldoen din bli oppdatert i samsvar med aksebeholdningen din Men for øyeblikket kan du ikke bruke de tildelte stemmerettighetene.

*Merk:

Null provisjon tilbys til kunder av eToro (Europe) Ltd, eToro (UK) Ltd og eToro AUS Capital Limited (AFSL 491139). Klikk her for å lære mer. Klikk her for å finne ut hvilken regulering som gjelder for din konto.

Alle aksjehandler på børsene i Milano og Saudi-Arabia utføres som CFD-er, uavhengig av kontoreguleringen.