Hva kjøper jeg når jeg åpner en posisjon på eToro?

Merk at noen av aktivaene på eToro-plattformen omsettes som ekte aktiva, mens andre bruker CFD-er.

CFD-er

CFD står for Contract for Difference (forskjellskontrakter).

Hvis du åpner en SELL-posisjon (kort) eller bruker giring, investerer du via en CFD.

Råvarer, indekser og valutaer tilbys som CFD-er.

Enhver CFD-handel merkes «CFD» i handelslinjen.

Ekte eiendeler

Hvis du åpner en ikke-belånt BUY-posisjon på en kryptoeiendel, aksje eller ETF, investerer du i den underliggende eiendelen.

Men, det finnes noen tilfeller der handel med den reelle eiendelen ikke er tilgjengelig, og en CFD tilbys i stedet. Dette avhenger av eToro-enheten som gjelder for kontoen din og regelverket den følger, og i noen tilfeller bostedslandet ditt.

For ytterligere informasjon, kan du se følgende lenker: