Miten voin vahvistaa sähköpostiosoitteeni?

Jos ohitit sähköpostin vahvistusvaiheen heti tilisi luomisen jälkeen, sinun on vahvistettava sähköpostiosoitteesi, jotta tilisi pysyy suojattuna.

1. Siirry Asetuksiin tästä tai kirjaudu eToro-tiliisi ja napsauta Asetukset ja sitten Tili.
  2. Napsauta tilitiedoissasi olevan sähköpostiosoitteesi vieressä olevaa "Vahvista"-painiketta.
  3. Tarkista sähköpostisi Saapuneet-kansio. Sähköpostiviestimme lähettäjä on no-reply@connect.etoro.com.
  4. Napsauta "Vahvista nyt" -painiketta.
  5. Sinut ohjataan eToro-alustalle ja näet vahvistusviestin.

Eikö sähköpostiosoitteesi vahvistaminen onnistu? Napsauta tästä ottaaksesi yhteyttä asiakaspalveluun.