Mistä näen sijoitushistoriani eToro-mobiilisovelluksessa?

Jos haluat tarkastella historiaa suljetuista kaupoistasi, aiemmin kopioiduista kauppiaistasi ja älykkäistä portfolioistasi sekä muista eToron tapahtumista, toimi seuraavasti:

1. Napauta Portfolio-painiketta näytön alareunassa.
  2. Napauta kohtaa Portfolio näytön yläreunassa olevasta valikosta.
  3. Napauta kohtaa Historia.

Napauta suodatinkuvaketta näyttääksesi tiedot vain talletuksistasi ja nostoistasi, suljetuista manuaalisista kaupoista sekä aiemmin kopioiduista kauppiaista ja älykkäistä portfolioista.

Napauta luettelokuvaketta nähdäksesi, kuinka haluat tarkastella kauppojasi:

• : tarkastellaksesi täydellistä luetteloa kaikista valitun ajanjakson aikana suljetuista yksittäisistä kaupoista.
  • : tarkastellaksesi listaa kaupoista instrumenttien mukaan ryhmiteltynä

Napauta pyöräkuvaketta ja valitse kolmesta vaihtoehdosta:

1. Tiliote: Napauta luodaksesi raportin kaikista tilillesi tehdyistä tapahtumista valitun alkamis- ja päättymispäivän välillä (talletukset, nostot, avatut ja suljetut positiot jne.). Raportin voi sen jälkeen viedä PDF- tai Excel-tiedostoon.

1. Mukauta: Napauta säätääksesi, mitä tietoja näet Historia-näkymässä ja järjestääksesi sarakkeiden järjestyksen (sijoitettu summa, voitto/tappio joko rahana tai prosentteina, yksiköt, maksut, loppuarvo, avauskurssi, avausaika, sulkemiskurssi, sulkemisaika, pipin muutos, vipuvaikutus).

1. Aikaväli: Huomaa, että Kaupankäyntihistorian oletusaikaväli on kolmekymmentä päivää (30d). Napauta tästä asettaaksesi aikavälin kaupoille, joita haluat tarkastella.