Miten asetan voiton kotiutuksen?

Voiton kotiutus on pakollinen kaikissa positioissa vivuttamattomia OSTO-positioita lukuun ottamatta.

Tässä esimerkissä sijoitamme 1 000 $ kullan OSTO-positioon – tämä merkitsee sitä, että odotamme kullan hinnan nousevan.

1. Aseta voiton kotiutus määrätyn markkinahinnan mukaan napsauttamalla VOITON KOTIUTUS -painiketta. Kirjoita markkinahinta tai säädä voiton kotiutusta piste kerrallaan painamalla + tai -. Tässä esimerkissä voiton kotiutushinnaksi asetetaan 2 635,23. Jos hinta nousee 2 635,23:een, voiton kotiutus laukeaa ja sulkee position automaattisesti.
  2. Voit myös näyttää ja asettaa voiton kotiutuksen rahasummana napsauttamalla MÄÄRÄ-painiketta. Tässä esimerkissä voiton kotiutushinta 2 635,23 vastaa 500 dollaria – toisin sanoen, jos kaupassa voitetaan 500 $, voiton kotiutus laukeaa ja sulkee position automaattisesti.
  3. Koska tämä on vivuttamaton OSTO-positio, voit poistaa voiton kotiutuksen täysin napsauttamalla Ei voiton kotiutusta.

Voit säätää voiton kotiutusta milloin vain niin kauan kuin kauppa on avoinna. Se tapahtuu seuraavasti:

• Napsauta asianmukaista kauppaa salkussasi avataksesi Muokkaa kauppaa -ikkunan.
  • Napsauta VOITON KOTIUTUS. Jos voiton kotiutus ei ole käytössä ja haluat lisätä sen, napsauta Aseta voiton kotiutus.
  • Säädä voiton kotiutusasetusta.
  • Tallenna muutos napsauttamalla Päivitä.