Mikä on eToro Money -kryptolompakko?

eToro uskoo, että tulevaisuudessa kaikki varat suojataan ja että kryptovaluutat ovat ensimmäinen askel tähän suuntaan. Olemme innoissamme kryptovaluutan tarjoamista eduista, ja olemme perustaneet kryptolompakon turvalliseksi kryptovarojen tallennuskeinoksi. Lompakon avulla ehdot täyttävät käyttäjät voivat:

• Siirtää kryptovaroja eToron kaupankäyntialustalta
  • Lähettää kryptovaluuttoja muihin lompakoihin ja vastaanottaa kryptovaluuttoja muista lompakoista
  • Muuntaa kryptovara toiseksi kryptovaraksi
  • Ostaa kryptovaroja

eToro Money -sovellus lanseerataan maa kerrallaan. Lompakon käyttö riippuu eToro Money -sovelluksen saatavuudesta Play Storessa (Android) ja App Storessa (iOS) sekä säädösvaatimuksista.