Help Center Min konto
Skal jeg betale skat af mine handler? Hvilken lovgivning er min konto underlagt? Er mine penge sikre hos eToro? Hvor gammel skal jeg være for at investere hos eToro? Hvad er eToro-kontoudtog? Hvordan kan jeg kontakte eToro? Hvordan lukker jeg min eToro-konto? Hvor er eToro placeret? Hvordan kan jeg se min investeringshistorik i webversionen af eToro? Er eToro reguleret? Hvordan kan jeg gøre min konto mere sikker? Hvordan aktiverer jeg 2FA på min konto? Hvad er eToro Club? Hvordan skifter jeg min adgangskode? Hvad skal jeg bruge for at starte på eToro? Hvad sker der, hvis jeg ikke logger ind på min eToro investeringskonto? Hvorfor modtager jeg ikke SMS-koden for at logge ind? (2FA) Hvordan åbner jeg en eToro-konto? Hvad er nyhedsfeedet? Hvordan logger jeg ud af kontoen? Hvordan kan jeg skifte sprog på platformen? Hvordan ændrer jeg min registrerede e-mailadresse? Hvor kan jeg finde Vilkår og betingelser? Hvad er eToros kreditpolitik? Hvad er det maks. antal åbne handler, jeg kan have på min konto? Hvordan ændrer jeg mine kontooplysninger? Hvordan kan jeg bekræfte min e-mail-adresse? Hvad er regnskabskalender? Hvorfor skal jeg sørge for at 2FA er aktiv på min konto? Hvordan aktiverer jeg biometrisk godkendelse på min konto? Hvad er biometrisk godkendelse (Face/Touch ID)? Hvordan kan jeg se min investeringshistorik i eToro-mobilappen? Hvordan gør jeg min konto privat? Hvordan ændrer jeg mit registrerede telefonnummer? Hvordan opbevarer eToro mine penge? Kan jeg overføre mine handler til en anden mægler? Kan jeg ændre mit brugernavn? Hvordan tilfører jeg penge til min virtuelle konto? Tilbyder eToro islamiske konti? Har eToro en Android-app? Hvordan kan jeg fraskrive mig selv fra jeres mailingliste? Hvordan kan jeg få daglige markedsopdateringer? Hvordan kan jeg indsende en klage? Accepterer eToro kunder fra USA? Kan jeg have mere end en eToro-konto? Hvor kan jeg finde mit positions-id? Hvad skal jeg gøre, hvis min konto er blevet blokeret? Hvor mange følgere har jeg? Hvad sker der med en eToro-konto, efter at en investor dør? Kan jeg genåbne en eToro-konto, jeg har lukket?