Hvordan kan jeg bekræfte min e-mail-adresse?

Hvis du sprang trinnet til bekræftelse via mail umiddelbart efter, at du havde oprettet din konto, skal du bekræfte din mailadresse for at beskytte din konto.

1. Gå til Indstillinger her, eller indtast din eToro-konto, og klik på Indstillinger og derefter på Konto.
  2. Under Brugeroplysninger skal du klikke på knappen 'Bekræft' ud for din e-mail-adresse.
  3. Tjek din e-mail-indbakke. Du vil se en e-mail fra no-reply@connect.etoro.com.
  4. Klik på knappen 'Bekræft nu'.
  5. Du vil blive omdirigeret til eToro-platformen og se en bekræftelsesmeddelelse.

Modtager du stadig ikke koden til at logge ind? Klik her for at kontakte kundeservice.