Hvordan aktiverer jeg 2FA på min konto?

Hvis du vil aktivere to-faktor-godkendelse (2FA), skal du sørge for, at du har et aktivt og bekræftet telefonnummer på din eToro-investeringskonto. Følg derefter disse trin:

1. Gå til Kontoindstillinger (På webversionen af eToro: Klik på⚙️ Indstillinger i menuen til venstre, og klik derefter på Konto. På eToro-mobilappen: tryk på øverst på skærmen, og tryk derefter på ⚙️ Indstillinger og Konto).
  2. Klik på knappen under Sikkerhed for at aktivere to-faktor-godkendelse .
  3. Indtast den SMS-kode, vi sendte til din mobiltelefon, og klik på 'Anvend'.

Hvis du markerer afkrydsningsfeltet 'husk denne enhed', vil din enhed blive husket i 30 dage. Du modtager en ny kode efter 30 dage, eller hurtigere, hvis du skifter browser eller enhed.

Vi anbefaler at holde 2FA aktiveret hele tiden. Hvis du slår 2FA fra på din konto, reduceres beskyttelsen, og det er på eget ansvar.