Hvorfor skal jeg sørge for at 2FA er aktiv på min konto?

To-faktor-godkendelse (2FA) tilføjer et ekstra lag af sikkerhed for at få adgang til din eToro-investeringskonto. Det kræver, at du indtaster en unik bekræftelseskode sendt til din mobiltelefon via SMS eller telefonopkald ud over dit brugernavn og adgangskode.

2FA giver betydelig ekstra beskyttelse for at få adgang til din konto i forhold til kun at anvende en adgangskode. Da du har brug for to faktorer for at komme ind på din konto, tilstræber 2FA at beskytte din konto mod at blive tilgået af nogen, der ikke er kontoindehaveren.

Når 2FA er aktiveret, vil det være et påkrævet trin, når du logger ind på din konto på webversionen af eToro eller på eToro-mobilappen, på alle enheder, browsere og appversioner (iOS og Android). Hvis du ikke har aktiveret 2FA, skal du klikke her at finde ud af, hvordan du gør.

Denne funktion er også tilgængelig på eToro Money-appen.