Hvordan aktiverer jeg biometrisk godkendelse på min konto?

For at slå biometrisk godkendelse (Face/Touch ID) til, skal du sikre dig, at du først har aktiveret 2FA på din eToro-investeringskonto. Følg derefter disse trin:

1. Gå til Kontoindstillinger (På webversionen af eToro: klik ⚙️ Indstillinger i menuen til venstre, og klik derefter på Konto. På eToro-mobilappen: tryk på øverst på skærmen, og tryk derefter på Indstillinger ⚙️ og Konto).
  2. Under Sikkerhed skal du klikke på knappen for at slå biometrisk godkendelse til  .
  3. Indtast den SMS-kode, vi sendte til din mobiltelefon, og klik på 'Anvend'.