Hvad er biometrisk godkendelse (Face/Touch ID)?

Face/Touch ID er en valgfri og sikker adgangsmetode til eToro-mobilappen, der bruger ansigts- eller fingeraftryksgenkendelse til at give dig mulighed for at låse eToro-appen op. Den erstatter brugernavn, adgangskode og/eller 2FA-kode, når du logger ind.

Biometrisk godkendelse er et forbedret sikkerhedslag for brugere af eToros apps. Når du åbner eToro-appen med Face/Touch ID aktiveret, bliver du autentificeret, før du logger ind på appen, og ingen anden person kan få adgang til den, selvom din enhed efterlades ulåst.

Face/Touch ID er enhedsspecifik, og du skal aktivere Face/Touch ID på hver enhed for at have denne funktion.

Se også:
Hvordan aktiverer jeg biometrisk godkendelse på min konto?