Hvad er nyhedsfeedet?

Nyhedsfeedet er en af funktionerne på eToro’s social investment. Det samler alt handels- og investeringsindhold, der er relateret til de instrumenter, personer og markeder, du følger, på ét sted.

Du kan få adgang til nyhedsfeedet via startsiden på din eToro-investeringskonto eller ved at klikke her.

Du kan sende dine egne opdateringer til dit nyhedsfeed og tagge personer (@brugernavn) og instrumenter ($SYMBOL) for at diskutere og dele ideer med andre investorer.

I dit nyhedsfeed vil du se indlæg fra de investorer, du følger, og indlæggene er relateret til instrumenterne og personerne på din overvågningsliste.

Som i ethvert andet socialt netværk kan du kommentere på andres opslag, dele opslagene og deltage i diskussioner.

For at have fuld adgang til nyhedsfeedet skal du have verificeret din eToro-investeringskonto og følge vores community guidelines.