Hvorfor kan jeg ikke bekræfte mit telefonnummer?

For at bekræfte dit telefonnummer, skal du kontrollere, at det mobiltelefonnummer, du har angivet onlineformularen er gyldig.

Hvis du ikke er i stand til at fuldføre dette trin, skal du sørge for:

• Telefonnummeret har ingen specialtegn, ingen mellemrum og ingen landekode.

• Telefonnummeret er ikke allerede brugt på en anden åben eToro-investeringskonto.

I dette tilfælde skal du indtaste et andet telefonnummer.

• Telefonnummeret kan modtage sms'er.

På bekræftelseskodeskærmen kan du bede om koden igen.

• Hvis du ikke modtager en sms, skal du trykke på 'Send sms igen'.
  • Hvis du har et telefonsignal og ikke får sms'en, kan du anmode om et opkald ved at trykke på 'Ring til mig'.

Er du stadig ikke i stand til at bekræfte dit telefonnummer? Klik her at kontakte kundeservice.