Hvordan kan jeg se min investeringshistorik i eToro-mobilappen?

For at se en historik over dine lukkede handler, tidligere kopierede handlende og Smart Porteføljer samt andre transaktioner på eToro skal du følge disse trin:

1. Tryk på Portefølje-knappen nederst på skærmen.
  2. Tryk på Portefølje i menuen øverst på skærmen.
  3. Tryk på Historik.

Tryk på filterikonet for kun at vise oplysninger om dine ind- og udbetalinger, lukkede manuelle handler og tidligere kopierede handlende og Smart Porteføljer.

Tryk på listeikonet for at vise, hvordan du gerne vil se dine handler:

• : for at se en komplet liste over alle de individuelle handler, der er lukket i den valgte periode.
  • : for at se en liste over handler, grupperet efter instrument.

Tryk på hjulikonet, og få tre muligheder:

1. Kontoudtog: Tryk for at generere en rapport over alle transaktioner – mellem en valgt start- og slutdato –som er foretaget på din konto (ind- og udbetalinger, åbnede og lukkede positioner mv.). Denne rapport kan derefter eksporteres til en PDF- eller Excel-fil.

1. Tilpas: Tryk for at justere, hvilke oplysninger du ser i historikvisningen, og omarrangér rækkefølgen af kolonnerne (investeret beløb, fortjeneste/tab (i $ eller %), enheder, gebyrer, slutværdi, åbningskurs, åbningstid, lukkekurs, lukketid, pip-ændring, gearing).

1. Tidsramme: Bemærk, at standardtidsrammen for handelshistorikken er tredive dage (30 D). Tryk her for at indstille tidsrammen for de handler, du ønsker at se.