Hvad køber jeg, når jeg køber ETF'er på eToro?

Når du åbner en KØB-position (lang) uden gearing på en ETF, investerer du i det underliggende aktiv.*

eToro tilbyder også yderligere funktioner ved hjælp af CFD-handel. Med CFD'er kan du åbne SALGS- (korte) positioner og bruge gearing. Husk på, at du reelt ikke ejer ETF'en, hvis du besidder en CFD-ETF-position. Alle CFD-handler bliver mærket "CFD" på handelslinjen.

* Alle amerikanske ETF-positioner åbnet af kunder hos eToro (Europe) Ltd og eToro (UK) Ltd er kun tilgængelige som CFD'er. Klik her for at finde ud af, hvilke regler din konto er underlagt.