Jak nastavit upozornění na ceny?

Du kan tilføje aktiver til din overvågningsliste for at modtage værdifuld realtidsdata på de aktiver, du følger, og med prisalarmer kan du vælge at få en notifikation, så snart et aktiv på din overvågningsliste udviser volatilitet.

Klik på din overvågningsliste og derefter på tandhjulet i øverste højre hjørne af skærmen. I menuen vælges Sæt prisalarmer.

Du kan nu klikke på klokkeikonet ved siden af ethvert instrument på din overvågningsliste, som du gerne vil sætte en prisalarm for.

Vælg en kurs- eller procentændring for instrumentet, så det udløser en notifikation, og klik Opret Alarm. Klik på FÆRDIG, når du har afsluttet indstilling af alle dine prisalarmer.

Når instrumentet herefter rammer din valgte rate- eller procentændring, modtager du en notifikation.