Hvordan ændrer jeg mit registrerede telefonnummer?

For at ændre dit registrerede telefonnummer skal du følge disse trin:

• Klik på Indstillinger i nederste venstre hjørne af hjemmesiden
  • Klik på fanen KONTO-indstillinger
  • Ved siden af dit telefonnummer skal du klikke på "SKIFT"
  • Hvis du bliver bedt om det, skal du indtaste din eToro-adgangskode og klikke på "Fortsæt"
  • Hvis du bliver bedt om det, skal du indtaste bekræftelseskoden, der blev sendt til dit aktuelle telefonnummer, og klikke på "Bekræft"
  • Angiv bekræftelseskoden, der blev sendt til din e-mailadresse, og klik på "Fortsæt"
  • Indtast dit nye telefonnummer, og klik på "Udført"
  • Angiv bekræftelseskoden, der blev sendt til dit nye telefonnummer, og klik på "Fortsæt"

Har du problemer med at ændre dit telefonnummer?

Du er velkommen til at kontakte os ved at åbne en sag i vores Kundeservicecenter. Vi vil muligvis ringe til dig og stille nogle sikkerhedsspørgsmål. Derfor bedes du angive dit telefonnummer og oplyse et passende tidsrum for, hvornår vi kan ringe til dig. Vores kundeserviceteam vil med glæde hjælpe dig.