Hvordan indstiller jeg Stop Loss?

Et Stop Loss (SL) er obligatorisk på hver position med undtagelse af ikke-gearede KØB-positioner.

I dette eksempel investerer vi 1.000 USD i en KØB-position på platin – det betyder, at vi forventer prisen på platin vil stige i værdi.

1. Klik på STOP LOSS for at angive dit SL i henhold til en specifik kurs på markedet. Indtast en kurs, eller brug knapperne + og - for at justere SL én pip ad gangen. I dette eksempel er SL angivet til en kurs på 484,3. Så hvis prisen falder til 484,3, vil Stop Loss blive udløst og lukke positionen automatisk.

1. Du kan også klikke på knappen BELØB for at få vist og indstille SL som et monetært beløb. I dette eksempel svarer en SL-kurs på 484,3 til -500 USD, hvilket betyder, at hvis handlen taber 500 USD, vil Stop Loss blive udløst og lukke positionen automatisk.

1. Da det er en ikke-gearet KØB-position, har du mulighed for at klikke på Ingen SL for at fjerne Stop Loss helt.

Du kan til enhver tid justere Stop Loss, mens handlen er åben. For at gøre dette skal du følge disse trin:

• Klik på den relevante handel i din portefølje for at åbne vinduet "Rediger handel".
  • Klik på STOP LOSS. Hvis der i øjeblikket ikke er noget Stop Loss, og du vil tilføje det, skal du klikke på Indstil SL.
  • Juster din Stop Loss-indstilling.
  • Klik på Opdater for at gemme ændringen.

Bemærk, at når handlen er åben, er det muligt at udvide dit Stop Loss ud over det maksimalt tilladte Stop Loss, når du åbner en handel. Dette indebærer at debitere penge fra din tilgængelige saldo. For flere informationer skal du se her.