Hvordan indstiller jeg Take Profit?

En Take Profit (TP) er obligatorisk på hver position med undtagelse af ikke-gearede KØB-positioner.

I dette eksempel investerer vi 1.000 USD i en KØB-position på guld – det betyder, at vi forventer, prisen på guld vil stige i værdi.

1. Klik på TAKE PROFIT for at angive din TP i henhold til en specifik kurs på markedet. Indtast en kurs, eller brug knapperne + og - for at justere TP én pip ad gangen. I dette eksempel er TP angivet til en kurs på 2.635,23. Så hvis kursen stiger til 2.635,23, vil Take Profit udløse og lukke positionen automatisk.
  2. Du kan også klikke på knappen BELØB for at få vist og indstille TP som et monetært beløb. I dette eksempel svarer en TP-kurs på 2.635,23 til 500 USD, hvilket betyder, at hvis handlen tjener 500 USD, vil Take Profit blive udløst og lukke positionen automatisk.
  3. Da det er en ikke-gearet KØB-position, har du mulighed for at klikke på Ingen TP for at fjerne Take Profit helt.

Du kan til enhver tid justere Take Profit, mens handlen er åben. For at gøre dette skal du følge disse trin:

• Klik på den relevante handel i din portefølje for at åbne vinduet "Rediger handel".
  • Klik på TAKE PROFIT. Hvis der i øjeblikket ikke er nogen Take Profit, og du vil tilføje den, skal du klikke på Indstil TP.
  • Justér din indstilling Take Profit.
  • Klik på Opdater for at gemme ændringen.