Hvordan kan jeg gøre min konto mere sikker?

Din sikkerhed og dit privatliv er af allerstørste betydning. eToro-platformen har mange foranstaltninger på plads for at beskytte vores samfund. Vi anbefaler, at du gør følgende:

• Aktiver to-faktorgodkendelse (2FA)

2FA tilføjer et ekstra lag af sikkerhed for at få adgang til din konto, ved at indtaste en bekræftelseskode sendt til din mobiltelefon via SMS eller telefonopkald. Denne sikkerhedsforanstaltning er påkrævet efter din første indbetaling. Hvis du ikke har 2FA aktiveret, anbefaler vi kraftigt, at du slår den til i dine Brugerindstillinger

• Aktiver biometrisk godkendelse (Face-/touch-id)

Face/Touch ID er en valgfri adgangsmetode til eToro-mobilappen, der bruger ansigts- eller fingeraftryksgenkendelse til at give dig mulighed for at låse eToro-appen op. Dette erstatter brugernavn, adgangskode og/eller 2FA-kode, når du logger ind.

• Fuldfør telefon- og e-mailbekræftelse på din konto

Hvis du bekræfter e-mailadresse og telefonnummer knyttet til din eToro-konto, vil den være mere beskyttet og mindre tilbøjelig til at blive kompromitteret.

• Opret en stærk adgangskode

En god adgangskode vil have ti eller flere tegn, inklusive mindst ét stort bogstav (AZ), tal (0-9) og/eller symbol. Følgende symboler kan bruges i adgangskoder: ! @ # $