Kan jeg bruge Revolut til indbetaling og udbetaling?

Ja, du kan bruge din Revolut-konto til ind- og udbetaling i USD, GBP og EUR.

Til indbetaling via Revolut:

1. Verificer din eToro-konto
  2. Klik på knappen Indbetal midler
  3. Vælg "Bankoverførsel"
  4. Brug transaktions-id og bankoplysninger til at gennemføre overførslen med Revolut

Når du har indbetalt med Revolut, vises denne som en af standardindstillingerne i fanen "Udbetal midler".

Hvis du ikke har brugt Revolut til at indbetale og ønsker at tilføje Revolut som din foretrukne alternative betalingsmetode til udbetaling:

1. Klik på fanen Udbetal midler
  2. Klik på "Tilføj en ny betalingsmetode"
  3. Vælg "Bankoverførsel"
  4. Vælg din foretrukne valuta og indtast dit Revolut-IBAN eller bankkontonummer

Hvis det er første gang du bruger Revolut på eToro, kontakter vi dig for at anmode om yderligere dokumentation, som kan omfatte følgende:

• En international pengeoverførselsformular
  • En kopi af dit Revolut-kontoudtog, der viser overførslen til eToro
  • En kopi af din bank- eller kortopgørelse, der viser overførsler til din Revolut-konto, der dækker det beløb, du ønsker at indbetale på eToro