Kan jeg lukke en del af min handel?

Du kan delvist lukke en position, så længe både den del, der bliver lukket, og den del af handlen, der forbliver åben, opfylder kravene til mindste handelsstørrelse.

 

Delvis lukning af en handel foregår, som følger:

  1. Log ind på din konto, og klik på "Portefølje".
  2. Klik på det instrument, som du ønsker at lukke.
  3. Klik i næste vindue på den røde X, og afmærk "Luk en del af handlen" under handelsoversigten.
  4. Vælg beløbet i USD eller den enhed, du ønsker at lukke.
  5. Klik på "Luk handel".

 

Din anmodning bliver udført i løbet af markedstimer.

Når du har klikket på Luk handel, lukkes kun det valgte beløb, og resten forbliver en åben handel i din portefølje. Parametrene Stop Loss and Take Profit for den resterende position bliver justeret automatisk for at svare til den nye handelstørrelse.

 

Bemærk, at den lukkede del af positionen blive vist som en unik handel i din porteføljehistorik.