Hvor kan jeg finde Vilkår og betingelser?

Du kan finde eToros Vilkår og betingelser og Tillæng til vilkår og betingelser for handel med kryptovalutaer her.

Sørg for, at du læser den version, der er relevant for dig, da der er forskel på de tjenester, beskyttelser og begrænsninger, der tilbydes kunder af hver eToro-enhed:

• eToro (Europe) Ltd. (“eToro Europe”), der er reguleret af  Cyprus Securities & Exchange Commission (CySEC)
  • eToro (UK) Ltd. (“eToro UK”), der er reguleret af Financial Conduct Authority (FCA)
  • eToro AUS Capital Limited (“eToro Australia”), der er reguleret af Australian Securities and Investments Commission (ASIC)

For at finde ud af, hvilken regulering din konto er underlagt, skal du klikke her.