Hvor kan jeg finde mit positions-id?

Hvad er et positions-id?

Positions-id er et unikt 9- eller 10-cifret nummer tildelt til hver handel til identifikationsformål.

Hvor kan jeg finde positions-id for mine åbne handler?

På eToros platform kan positions-id for en åben position findes ved at klikke på det blå indstillingshjul længst til høje for den åbne handel i din portefølje.

C:\Users\moranzv\Desktop\new etoro.PNG

Dette vil udløse pop op-vinduet 'Rediger handel' og i bunden af det, finder du positions-id:
C:\Users\moranzv\Desktop\new etoro 2.PNG

Hvis du bruger iOS- eller Android-app på din mobil, skal du besøge din portefølje og klikke på det relevante instrument. Derefter vil du være i stand til at se alle aktuelt åbne positioner under det instrument. Klik på den pågældende position, hvilket fører dig til skærmen "Rediger handel". I bunden af vinduet ‘Rediger handel’ finder du positionen:

Hvor kan jeg finde positions-id for mine lukkede handler?

Positions-id'er for lukkede handler kan findes ved at klikke på den relevante handel i sektionen Historik i din portefølje og i dit kontoudtog.