Hvad er LIBOR?

LIBOR er den hyppigst brugte benchmarksats, der gives til banker, når de pålægger hinanden kortfristede lån. LIBOR står for London Interbank Offered Rate. Der bliver i alt opslået 35 forskellige LIBOR-satser hver dag lige fra dag-til-dag satser til 12 måneder og baseret på fem forskellige valutaer. Til beregning af dag-til-dag gebyrer for aktier bruger eToro USD-LIBOR-satsen for 1 måned.

Få mere at vide om LIBOR, og hvordan den beregnes ved at klikke her.