Hvad skal jeg gøre, hvis min konto er blevet blokeret?

Hvis din konto er blevet blokeret, og du ikke er i stand til at få adgang til din konto, så kontakt os.

Hvis du er ude af stand til at logge ind på Kundeservicecenter som en eksisterende bruger, så klik på Gæst, og åbn en sag ved brug af en anden e-mailadresse, end den du bruger til din eToro-konto.

Vores kundeserviceteam vil med glæde føre dig igennem de trin, der behøves for at afblokere din konto.