Hvordan kan jeg bekræfte mit telefonnummer?

Telefonbekræftelse er en del af den obligatoriske kontobekræftelsesproces hos eToro. For at bekræfte dit telefonnummer på din eToro-investeringskonto skal du indtaste her eller vælge en af disse muligheder:

Hjemmefra

1. Klik på 'Bekræft' på hovedbanneret på startskærmen
  2. Indtast et gyldigt mobiltelefonnummer, og klik på 'Send sms'.
  3. Indtast den SMS-kode, du har modtaget på din telefon.
  4. Klik på 'Bekræft', og kontroller det grønne banner nederst for at bekræfte, at din telefon er verificeret.

Fra Indstillinger

1. Gå til Kontoindstillinger (eller indtast din eToro-konto, og klik på Indstillinger ⚙️ i menuen til venstre, og klik derefter på Konto).
  2. Under Legitimationsoplysninger skal du klikke på knappen 'Tilføj' ved siden af dit telefonnummer.
  3. Indtast et gyldigt mobiltelefonnummer, og klik på 'Fortsæt'.
  4. Indtast den SMS-kode, du har modtaget på din telefon.
  5. Klik på 'Bekræft', og kontroller det grønne banner nederst for at bekræfte, at din telefon er verificeret.

Kan du ikke bekræfte dit telefonnummer? Klik her for at kontakte kundeservice